1-3 dages levering |14 dages returret |Unikt sortiment

Handelsbetingelser

Betalingsbetingelser:

 

Netto kontant ved levering/afsendelse.

Broager Sparekasse Reg. nr. 9797 Konto nr. 0001447300

 

Fri fragt: ved køb over 500 kr. 

 

Levering: 3-5 hverdage med GLS til nærmeste GLS shop eller Post Nord til nærmeste pakkeshop eller direkte levering til selvvalgt adresse.

 

I


 
 


GENERELLE OPLYSNINGER

Nohé Living
Lindeparken 59

6230 Rødekro

 

CVR nr. 39096234
Mail: noheliving@gmail.com
Telefon + 45 23262303
 

PRISER

Alle priser er inkl. moms og i danske kroner, DDK.

 

FRAGT
Vi sender altid plakaterne i forsvarlig emballage. 
Levering inden for 3-5 hverdage.


Betaling

Vi modtager betaling med Visa/Danmark, MasterCard, VISA, VISA Electron. Beløbet bliver først trukket, når dine varer afsendes. Kortgebyrerne er 1,45% for private kort udstedt i Europa og 2,45% for firmakort og kort udstedt uden for Europa.

Du kan betale med følgende betalingskort:

 

Hvis sikkerhedssystemet udsender en advarsel, vælger vi, ikke at levere den aktuelle ordre. Nogle gange indebærer det, at en ordre stoppes selv om det ikke drejer sig om bedrageri. Vi håber at du som kunde kan have forståelse med dette eftersom det drejer sig om din sikkerhed. Alle mistænkte bedragerier politianmeldes.

 

FORTRYDELSESRET

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. 

Vi ønsker selvfølgelig, at du skal være tilfreds med dine varer. Fortrydelsesretten er gældende fra den dag du modtog din bestilling eller en væsentlig del af den. For at udøve fortrydelsesretten skal du meddele os din beslutning om at fortryde denne aftale i en utvetydig erklæring noheliving@gmail.com eller på tlf. +45 23262303.

 

Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender din meddelelse om udøvelse af fortrydelsesretten, inden fortrydelsesfristen er udløbet. Senest 14 dage efter den dato, hvor du har sendt denne meddelelse, skal du sende varen retur til os.

 

Hvis du udøver din fortrydelsesret i denne aftale, refunderer vi alle betalinger for varerne modtaget fra dig, uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale (vi kan dog tilbageholde tilbagebetalingen indtil varen er modtaget retur eller indtil du har fremlagt dokumentation for at varen er returneret). Ved brug af fortrydelsesretten pålægges du alle omkostninger forbundet med tilbageleveringen af varen.

 

Du hæfter for eventuel forringelse af varernes værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, de fungerer på. Varen sendes tilbage i samme stand. Medsend original emballage og eventuelle mærkesedler.

                                                                                  
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

 

Bytteret
På plakater bestilt som julegaver, tilbyder vi bytteret. Dvs. du kan altid bytte din gave, til en anden vare i webshoppen. (Ønsker du at gøre brug af bytteretten, skal varen returnes i original stand med en besked om hvilke vare du ønsker i stedet - Ved brug af bytteretten pålægges du alle omkostninger forbundet med tilbageleveringen af varen.).

 
Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.
 
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.


Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
 
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
 
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Nohé Living

Att. Anette Meldgaard

Lindeparken 59

6230 Rødekro


Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse.
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.
 

Kvalitet af plakater

Vores plakater printes alle på kvalitetspapir, der er velegnet til plakater. 50 x 70 cm og 70 x 100 cm trykkes på 170g glossy silk papir. Plakaterne i str. 21x30 cm og 30x40 cm printes på 250g Color Copy.
Variationer i vægt og størrelse kan forekomme. Vi anser op til 3mm i margin som acceptabelt. 

Holdbarhed og vedligeholdelse

Plakaterne er beregnet til ophængning indendørs ved stuetemperatur og må ikke hænge i direkte sollys. Sollys skader trykket og plakaterne risikere at miste deres farve. Garantien dækker ikke plakater der er blevet misvedligeholdt, ved fx at være udsat for vand, varme/kulde eller direkte sollys. Vi anbefaler ophængning af plakater sker ved brug af plakat rammer til formålet, således beholder plakaterne bedst deres farve! Plakater der ikke monteres stramt i rammen, har en tendens til over tid, at "falde" sammen eller bølge. Når en plakat bølger i rammen skyldes det at den kun er 1-2 mm tyk men der i en ramme er plads til mere, det gør at plakaten kan "falde sammen". Derfor anbefaler vi altid professionelt monteret plakater i rammer. Dette kan fx gøres ved det lokale trykkeri, hvor de indsætter en skumplade bagved plakaten inden i rammen, dette sikre at plakaten sidder stramt i rammen, og dermed undgår man at den bølger eller falder sammen.

 

Reklamation

Vi garanterer, at de varer du har bestilt er uden fejl ved leveringen. Skulle du få en defekt eller forkert vare, skal du kontakte os så hurtigt som muligt. Når du handler på Nohé-living.com har du altid 24 måneders reklamationsret i overensstemmelse med købeloven.

 

Købelovens mangels regler kan finde anvendelse.

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til noheliving@gmail.com. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, via www.forbrug.dk. Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark. Du finder klageportalen her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

 

Ordrebekræftelse og risikoovergang

Når vi har modtaget din bestilling sendes en bekræftelse via e-mail. Hvis du ønsker at annullere eller ændre noget i din ordre, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice så hurtigt som muligt.

Du bliver først ejer af de varer du har bestilt, når de er blevet leveret til dig og vi har modtaget fuld betaling for varerne. Når varerne er blevet leveret til dig, overgår ansvaret for deres bortkomst eller ødelæggelse til dig.

Hvis varen skades eller går tabt under transporten til kunden, er Nohé-living.com betalingsansvarlig. Hvis dette er sket, er kunden forpligtet til at meddele det inden for en rimelig tid (max 2 måneder). Hvis varen skades eller går tabt under en returforsendelse til Nohé-living.com, er kunden betalingsansvarlig.

 

Sikkerhed ved køb og betaling

Beløbet hæves, når varen afsendes. Nohé-lving.com forbeholder sig retten til at hæve et køb, hvis der er mistanke om bedrageri. Vores interne sikkerhedssystem advarer os, hvis en ordre mistænkes for bedrageri.

  

Gældende lovgivning og retskreds

Du skal være fyldt 18 år for at handle på Nohé-living.com – er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre.

Disse handelsbetingelser og din anvendelse af Nohé-living.com (og alle relationer uden kontraktnatur, der kan opstå ved eller i forbindelse med dem) skal reguleres af, og tolkes i henhold til den væsentlige danske lovgivning. Du accepterer det danske domstolsvæsens eksklusive retskreds for at afgøre konflikter, der kan forekomme gennem disse handelsbetingelser.

 

Fortrolighedspolitik

Forretningen forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Forretningen vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Forretningen vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.
 

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 02. februar 2018